wowwww...pe nie..

Assalamualaikum


tadi bob online kejap..
online punye online bob bace la notify bob
pas tue bob nampak member bob yang kelakar nie post kat group PMS
layan punye layan
tibe tibe datang 1 post baru nie lak..
bob pon bace la
tapi pe yang dia post nie memang bende pelik la..
bob pon tengok la..
kalu nak tau.
dia post bende nie

jadi ke bnde ni ek??cube korang try buat...ape yang korg nmpk...
1. Buka Google Maps ( Maps.google.com )
2. Search 47.110579,9.227568 <3. Cari panah warna hijau, trus klik 'street view'
4. Tekan gambar ke arah atas dan tekan kiri dan tengok apa yang ada kat langit..

bob dengan rase ingin tau
bob pon search la..
search search bob jumpe bende alah nie..
 

 SERIUS BEB..BOB TERKEJUT TENGOK BENDALAH NIE MULE MULE..
TAPI BOB TAK TAU LA BENDE NIE BETOL KE TAK
SEBAB AKAK BOB CAKAP

alaaa...diorang edit je nie..diorang gune photoscape.

tapi bile fikirkan..
boleh jadi gak bende nie orang edit kan
macam pe yang berlaku kat Kaabah dulu
anyway..
thanx kat orang yang berjaye wat bob terperanjat gile tadi
hahahha...
wakenabeb.. ;p
 

Comments

Lai Qma said…
aah la..tpu ke bt0l aek???
mr bob said…
tak tau la..
nie ngah check la nie..
ngah check gne photoshop..

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks