Layan drama jom

Assalamualaikum....


ari nie bob online blog gune ma sister ipod....
well..malas nak gne laptop bob sebab bob tengah tengok drama korea.
.rasenye ramai gak BW da tengok drama nie terutama BW gurl kan...
conform la...tajok dia princess hours.. 
 Bukan pape..bob sebenarnye tak tau nak wat pe..n sekarang nie pale bob pon sakit gile sebab tak tau cmner nak wat header ratu syuhada...
walaupon dia nak simple tapi tue la..bob wiso kan takot header tue tak cantek tok die.. 
 Yela nie first tme bob amik tempahan wat header tok orang laen selaen dari blog bob dan ammar anuar..sebenarnye first gak wat header amar tue..
yela..header sendiri pon tak cantek nie lak nak header orang laen.. 
 Betol tak cakap bob tue...tengok kan ade jer yang cakap yer...hehehehe.. 
 Malam nie sebenarnye bob nak merepek jer sebab aty bob nie nak kosong..
feeling pon tak ada tau...sebab tue bob layan drama tue walaupon da 4kali tengok..
bukan bob tak nak layan movie,tapi movie cepat sangat abis..so layan drama its better right...
 Oke la..bob nak g layan jap drama tue..
cian laptop bob tue sebab bob asik layan ipod je nie...hahaha Korang nak join sekaki gak ker??
jum la...bob tengok nie pon tak berteman melaen kan syaitan dok hasut bob nie...
hahaa klu nak layan same same cakap tau..hehe..gurau jer :) :) :) :)

saje amik gamba laptop bob

nie kopiah yang biase bob gune..hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh