Muntah Darah Sebelum Maut

Assalamualaikum


ARAU: Seorang penunggang motosikal maut selepas motosikal ditunggangnya terbabas di selekoh lalu merempuh tembok di bahu jalan itu sebelum terjatuh ke dalam longkang berdekatan lampu isyarat Batas Liku, di sini, semalam.

Dalam kejadian jam 1.30 petang, mangsa, Danial Fakiq Zainol, 25, yang berasal dari Kampung Pida 3 Lama, Tambun Tulang, di sini, meninggal dunia di tempat kejadian selepas parah di kepala. 


Saksi, Ahmad Ishamudi Ahmad Elias, 27, berkata ketika kejadian itu, dia berada di kedai motosikal di depan jalan berkenaan. 

“Kami beramai-ramai mengangkatnya ke atas jalan dan mangsa yang parah tidak dapat berkata-kata. Kami mengalihkan badannya sebelum dia memuntahkan darah serta sesak nafas sebelum meninggal dunia,” katanya ketika ditemui di tempat kejadian di sini, semalam.Sementara itu, Pegawai Turus Traffik Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Perlis, Asisten Superintendan Rosli Yahaya berkata, mangsa yang dalam perjalanan dari Padang Nyu menuju Arau, maut di tempat kejadian akibat parah di kepala.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh