Tahan Lapar Lagi..grrrr

Assalamualaikum


adehhhhhh..huhuhu...aku memang tak dapat tido lagi nie..adehhhhhhh..boleh pecah pale aku camnie..
nasib baek ari nie tak ada Paper Final Exam pon..kalu tak..mampui aku ari nie..

makin lewat aku tido kadang kan, aku rase badan aku macam makin naek je...nak cakap makan banyak, sorry laaa..memang tak dapat der..se ari 1 kali je kot aku makan..adehhhhhhh...

tapi nape aku rase berat aku macam da bertambah nie...huhuhuhuhu...da la..pale aku da naek sakit nie..
masok tido la..huhuhu

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh