1 More Thing


haaaa.. aku lupa pulak cakap bende nieee... sebenarnye aku tak kesah dengan bende nie.. bagi aku, bile orang datang ke blog aku sebab bende nie.. i feel so happy.. but itu dulu laaa... aku tak nak laaa orang datang ke blog aku sebab bende nie.. dan sebab bende nie laaa, selalu nye buat aku happy dan akhirnye makan diri aku.. why?? why such thing happen to me?? why not other people?? why always be that they want bullied?? owhhhhh.. i know... that was because i had warm heart.. betol kan.. okey fine.. sebab bende nie laaa, aku banyak kali sakit..

bende tue yang buat aku merane bile aku dengar orang cakap i miss u.. i miss our friendship.. i miss our memory.. MISS?? RINDU??? don't ever say that word to me.. LOVE, MISS, BFF, FRIENDSHIP with girl always make me sick.. dulu aku nie naive sangat.. baik sangat.. lagi lagi dengan perempuan.. i know mostly at my blog, the readers and follower is girl.. but i don't mean at you all.. but i really mean to 2 girl make me crazy.. really.. and because of that, aku jadi lemah.. lemah dengan kata kata penipuan dia.. they really such good player for make guy luving to her.. seriously..

haaaaaa... tak payah nak sedih sangat laaa.. asal sakit hati dengan kate kate nie?? so?? what?? u are already forget our rules games.. the top 1 rules.. even some of us send message to us, don't ever use third person to speak behalf of us.. and don't say word PENGACAU.. but u already make that mistake.. da tau aku benci dengan ayat tue, boleh pulak pergi cakap dekat orang untuk senyapkan aku.. such a good girl.. okey laa.. kelmarin adalah hari last our kind relationship.. i really hate u.. dalam kamus aku, aku letak dia dalam kamus benci aku no satu.. da sudah sudah carik aku.. aku benci gile dengan kau.. first time kan aku gune ayat kau.. dulu pernah kau cakap dengan aku gune ayat aku kau.. aku pulak diam je.. haaaa.. tolong letak kan kebencian kau same taraf aku dengan si arm.. sebab aku suke di same kan dengan orang.. lagipon sejak dulu kau mane kesah dengan aku kan.. kau kan suke block aku kat mane mane.. this time.. tolong bencikan aku seperti mane kau benci gile dengan manusia kau paling benci.. sebab kau takkan carik aku lagi nanti.. aku tau tentang diri kau.. dan sila ingat bende nie, AKU SERIUS BENCI DENGAN KAU.. N O K T A H..

*noktah itu bermakne aku tak ingin tau lagi pasal kau.. im different this time and for next time.. thank you..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh