Awak Nak Kahwin Dengan Saya



walaupon aku sangat sangat anti perempuan.. tapi filem Awak Nak Kahwin Dengan Saya memang filem terbaik.. aku suke filem dia.. wahhhhhh.. ciri ciri macam tue laaa pilihan aku.. tapi aku kan anti perempuan.. hahaha.. tak apa laaa.. aku tak anti dengan jodoh aku je.. hahahaha.. saya bagi 100 bintang dekat filem nie.. yeyyyyyy..

*untuk cakapkan ayat I HATE YOU, memang sepatutnye aku tak boleh buat.. tapi hati aku sakit.. dan hati aku nie bertahun tahun aku merawat.. tapi last last sakit balik.. untung laaa aku tak cakap macam first girl yang buat aku sakit hati dulu tue.. sebab aku cakap dia MURAH.. this is seriously make such a big sins to me.. tapi aku terpakse cakapkan ayat tue sebab aku sakit hati.. dan i really mean it.. for your information.. hubungan aku sebagai kawan kepada perempuan sangat sangat tak rapat.. tapi aku lembutkan hati aku untuk mempermudahkan berkawan dengan mereke.. but maybe disebabkan dosa aku kepada first girl dulu kot yang aku cakap MURAH tue telah menyebabkan aku tak rapat.. and sorry.. sebab anti korang.. anti girl.. i don't mean it.. tapi hati aku sakit sebab perempuan.. sebab tue laa aku sangat benci.. maafkan aku.. sebab aku bukan la seorang lelaki gentle.. kene macam nie pon, aku still tak boleh gentle.. sorry.. sangat menipu bile aku cakap pada orang yang aku sayang, aku benci dia.. aku bukan lelaki macam tue.. aku tak cepat putus asa.. tapi aku kene buat sebab aku nak dia teros cinta pada orang yang dia sayang.. tapi lelaki itu bukan aku.. hehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks