Ini Kisah Sedeh Aku


aku nie sebenarnye banyak gile kesah sedeh dalam hidup aku.. cume kadang kadang tue kan, aku nie suke simpan je dalam diri aku nie.. sampaikan aku kadang malas nak cerite kan pada orang lain.. silap.. bukan malas.. tapi tak ada orang yang aku nak kongsikan bersame dengan aku.. tapi dalam blog aku nie, aku tau ramai yang gelak kan aku ada lah.. i guess.. hehehehe...

aku sedeh sebab mostly kawan aku kebanyakkan fikir aku nie cuma kawan 1 tempat belajar dengan diorang je.. dan after abis belajar, they think i'm not their friend.. wahhhhhh.. best nye kawan cam tue.. tapi bagi aku, kawan aku tak kira kat mane mane pon, they still my friend.. tak kesah la diorang tue dari mane pon. tapi kawan tetap kawan.. i love my friend.. hehehe..

aku sedeh sebab aku nie kasar pada sesetengah orang.. but walaupon aku kasar, tapi aku tak ada la sampai tak amik tau pasal kawan aku.. tapi mostly they said that i'm annoying.. itu diorang yang cakap.. tapi dalam ati laa.. but i know when i see their eyes.. ada jugak aku nie panas baran.. nie sah penipu.. bile pulak aku nie panas baran.. aku kasar tue bukan aku sengaje.. tapi diri aku yang tibe2 kasar dengan diorang.. tapi kasar kasar aku tak ada la sampai pukul or tengking tengking.. adesssss..

aku sedeh sebab kadang aku nie tak boleh pegang sesuatu barang dalam jangke masa yang lama lagi lagi kalau barang tue bukan milik aku.. dan paling terok, aku percaye barang yang aku pegang, gerenti lost.. kompem.. sebab da banyak kali jadi dekat aku.. huhuuhu..

aku sedeh sebab apa apa masalah dekat rumah aku nie, mesti aku yang kene tempias nye.. walaupon aku tak buat bende tue, tapi aku yang kene.. lagi lagi my parent.. aku tak wat bende salah pon.. pinjam duet pon tak.. aku ada duet laaa.. adesssss.. problem problem gile.. argghhhhhh..

aku sedeh sebab aku tengok orang lain tau bakat bakat diorang.. tapi aku sendiri aku tak tau apa yang bakat aku ada.. kadang aku merenung tengok lagi, aku fikir ape bakat yang aku ada.. apa yang aku nak buat pada mase hadapan.. sume nie aku selalu fikir.. huhuhu..

Dan yang aku paling sedeh kenape aku banyak sangat lupa pada hafazan Al-Quran aku.. aku da menghafal Al-Quran 1 juzuq da.. tapi last last aku terlupe jugak.. aku pelik dengan diri aku nie.. kenape aku boleh lupa.. arghhhhhhhh.. i hate myself.. seriously i hate it.. damn..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh