Sumpah Aku Benggang Gile


for the second time and second girl merangkap my buddyz, they make me like orang luar.. walaupon itu sume adalah games tak payah carik lagi.. tapi they really make me pretty angry.. aku ingat kan aku tak kan kene lagi seperti dulu.. my buddyz khianat aku.. my buddyz.. i love them.. but this time aku kene lagi macam 6 years ago.. thanks sebab mengingatkan tentang kebencian aku yang dulu.. 

aku boleh lupakan kalau dia cakap sendiri.. dan aku boleh maafkan kalau laa dia cakap dekat aku.. but aku tak boleh maafkan bile dia suruh orang lain yang cakapkan bagi pihak dia.. nape tak boleh cakap kat aku?? sebab games tue?? Jangan guna games tue sebagai alasan.. aku tak kesah kalau dia break rules games tue.. sebab buddyz kan.. tapi this time i really really mad.. sumpah aku marah dengan dia..

sumpah aku cakap aku tak penah marah, mengamuk macam nie.. selalu nye kalau aku marah, aku still boleh maafkan.. tapi this time.. sumpah aku tak kan maafkan sekali pon kalau dia mintak maaf.. maybe she think she had make me mad a few time.. but this time is different.. 

okey la.. tak payah nak sorok sorok laaa... dia boleh suruh pakwe dia cakap dengan aku jangan contact dia lagi.. dan aku nie mengacau je.. "M E N G A C A U".. wahhhhhh.. ehhhh... bijak laaaa.. aku benci bile kawan aku suruh pakwe dia cakap kat aku jangan contact dia lagi.. ape?? tak boleh cakap sendiri.. sudah laaa.. it's over.. i never want be ur friend n never want be something to u.. hati aku menangis sebab dia.. tak pernah aku menangis sebab orang.. mulai ari nie, don't ever tinggalkan sebarang jejak dekat mana mana pon.. aku tak nak ingat kat kau.. AKU BENCI KAU.. SERIUS AKU BENCI.. KAU LAA GADIS PERTAME AKU PALING BENCI..

hyeeeee... malas laaa nak ingat lagi.. sampaikan ayah aku baru call aku tadi pon aku lepas benggang aku kat dia.. ari nie memang ari bertuah aku.. sebab sekali lagi aku dapat cop mohor PENGACAU.. terima kasih atas gelaran tue.. u make my old haters come to me again.. and i really hate.. aku penah buat dia benci dekat dia.. tapi tak terok.. tapi tak sangke dia pandai buat aku betol betol benci dengan dia... the higher haters rank in my life.. the top 1.. thanks you.. maybe u says sorry saya tak sengaje.. tapi aku penah cerita kan bende petame yang aku bencikan pada dia.. tak sangke dia gune method untuk tak nak kawan dengan dia.. it's pretty good ideas.. i like it's.. dengan rasmi nye, aku istiharkan jam 12. 40 malam bersamaan 15 june 2014 hari Ahad merupakan HARI AKU BENCI PEREMPUAN SELAIN DARIPADA KELUARGA AKU DAN SAUDARA AKU..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh