Tonight Is My Last Day


Erkkkkkk.. Pembetulan semua.. entry kali nie bukan bermakne nie kali terakhir aku akan menulis blog nie.. tak ada makne laaa... yang aku maksudkan ialah malam nie adalah malam last sebelum aku meneruskan perjalanan aku sebagai pengembaraan.. sebab selepas nie aku akan stay terus kat KUANTAN.. sebab aku dapat keje kat sane weiiiiii.. Alhamdulillah..

korang tak happy ke?? cehhhhh.. aku happy gile sebab akhirnye dapat jugak aku keje.. dan aku harap laaa.. selepas nie, bile aku da start keje nie.. segale kenangan pahit aku yang timpa aku selame nie dapat aku lepaskan dekat alam pekerjaan aku beb.. jangan ingat aku tak boleh buat.. tapi yang kompem nye laaa.. aku tak kan sesekali lupakan blog aku yang tersayang nie.. aku sayang weiii blog nie.. banyak kenangan aku dalam nie.. walaupon ada kenangan pahit aku dalam nie, tapi pape pon aku tetap sayang blog nie tak kira cam ne pon.. aku sayang blog nie macam nyawa aku.. 

kalau laa dalam setahun aku tak menulis blog nie, sampaikan Al-Fatihah untuk aku.. aku tak tau bila ajal aku akan tiba.. dan aku harap kan semoga aku masih panjang umor dan dapat menulis cerita aku lagi pada masa akan datang nanti.. hehehehe.. peace yooo.. ;')

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks