Be Careful Everyone



semalam banyak gile keje aku kene buat.. serius aku penat gile.. balik balik je.. teros mandi.. after that aku teros solat maghrib then tunggu jap untuk solat isyak, pastu aku teros tido.. serius aku cakap semalam banyak gile komputer aku repair dan paling dasyat 3 komputer yang customer mintak aku install antivirus terkene virus dasyat gile.. tak dasyat laaaa bagi yang tau nak selesaikan masalah tue.. tapi terok bagi yang tak reti buang macam aku nie.. haahahaha..

BLUE SCREEN OF DEATH.. pehhhhhh.. bahaye beb.. nak buang virus nie memang payah.. tapi ada cara nye nak buang nye.. sebelum nak buang virus nie, kene laaa jadikan komputer kite tue dalam Mode Selamat or Save Mode in english.. hehehe.. kemudian bile da bukak gune save mode, carik laaa virus tue.. semase kite kene BSOD, kat situ ada tulis name virus tue, virus tue laa korang kene carik dan buang semase korang dalam Save Mode je laaa... abis buang virus tue, korang boleh restart and gune laa Normal Mode, pastue korang buang laaa scan laaa.. kemudian fix korang punye komputer software checkdisk yang windows da sediakan.. hehehe..

aku bukan sebenarnye nak cakap pasal virus tue.. tapi virus tue laa aku kene selepas aku buang 1 antivirus nie.. MCAFree.. aku tak tau laaa same ada virus tue datang daripada software tue or daripada virus komputer sendiri.. tapi yang aku tau laaaa, selepas aku buang antivirus tue semalam, komputer tue teros kene BSOD nie.. gile dia.. kalau betol laaaa software tue memang terkandung virus tue, aku rase sape yang laptopnye ada MCAFree, kemudian korang buang antivirus tue, berhati hati laaaa.. nak buang boleh, tapi minta kedai buangkan.. kalau tak, virus maaaa..

tapi kan 3 komputer yang kene virus tue, kebanyakkan nye lepas aku buang antivirus tue laaa.. bukan aku nak menuduh software tue memang sediakan virus tue, tapi lepas aku buang software tue, aku dapat virus BSOD pulak.. haaa.. daripada mane pulak datang virus tue?? adessss.. by the way, before nak uninstall antivirus, check dulu laaa care yang selamat untuk buang antivirus tue daripada komputer korang.. hehehe.. gud luck everyone..

*lari topik jap.. kepada sang wanita, andai kata awok tue da rase awok tue da sesuai sangat nak menikoh, baik hang percepatkan mase hang berkahwin.. tak payah nak couple couple laaa.. nikoh je teros.. macam aku nie, finding money dulu laaaa.. gile ke, nak bayar mas kahwin orang gune pasir.. mampus aku tak dapat menikoh dengan anak dara orang.. tapi aku bukan ada buah ati lagipon sekarang nie.. hahaha.. so nothing to worry laa bab carik duet nie.. hahahaha..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks