Penat Bawak Motor Tadi

Assalamualaikum...

ari nie aku serius penat gile.. tapi salah aku jugak.. Ada ke nak pegi tempat jaoh, tapi start bawak motor dalam pukul 4 petang.. Ingat dekat ape dari negeri sembilan ke terengganu.. Tak pe laaa.. Demi keje punya pasal kan.. Sanggup travel jaoh jaoh.. Muahahaha..

Alaaaaaa... Nasib baik pasal nak interview punye pasal.. Kalau nak jumpe awek.. Sorry laaaa.. Saya tak sanggup nak jumpe jaoh jaoh.. Kecuali nak suruh minang, yeee aku sanggup.. Hahahaha..

Bab nak carkk keje nie, kite tak payah nak memilih sangat.. Kalau rumah kat Skudai tapi dapat keje kat Kuantan, dan paling dasyat dekat Kuantan tak ada orang yang kite kenal.. Ape kesah.. Pegi je laaaa... Ape??? Perempuan??? Cop cop.. Akak aku perempuan jugak.. Dapat keje kat KL, dia pegi je.. Tak pape pon... Kalau aku dapat keje dekat sabah sarawak pon aku pegi jugak.. Travel maaaaaa... Tak kan da besar pon nak kene support jugak kan.. Hehe...

Sebenarnye aku tulis entry nie sebab nak ilang bosan aku nie.. Sebab aku tak boleh nak tidur.. So aku buat laaa entry nie.. Saje nak share location.. Hahaha.. Entry nie tak ada kaitan dengan sape sape tapi aku tulis nie sebab aku terase nak buat entry nie...

Alamak weiiiii... Mata aku dah starting kuyu nie.. Da tibe mase untuk tido... Assalamualaikum.. Hehehe 😁😁😁😁😁😁

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^