Project Membantu Orang



Pada 16 jun baru baru nie, aku dipanggil oleh lecture aku dari PMS..  dipanggil untuk menolong diorang mase pendaftaran budak semester 1 mase hari tue.. nampak macam tak busy kan.. tapi pehhhhh.. busy gile beb mase tue.. serius busy gile.. sampaikan aku sendiri rehat lambat.. dalam pukul 2.30 petang baru aku dapat rehat.. lecture dapat rehat awal... tapi aku, pehhhhh lewat beb.. hahahaha..

junior punye pasal laa.. nasib baik laaa ex abang senior diorang nie okey je.. kalau tak, nasib diorang kene bising dengan aku kan.. hahahaha.. macam malam tadi aku kate kan.. mase diorang datang nie, tak ada pulak aku layan kasar.. tak ada pulak aku layan macam aku tak suke perempuan mase nie.. hahahaha.. tapi tue laaa.. marah aku itu Riya'.. marah sebab nak dia tau yang aku marah dia je.. hehehe..

back to my story.. dalam gambar nie, aku bantu diorang kat cc pms.. kecik memang kecik.. tapi ini la tempat aku buat part time dulu.. masyuk beb.. hehehe.. tempat nie kecik dan mase aku bantu lecture aku, aku terpakse la mengecik kan badan aku yang tersangat kecik nie.. hahahaha... abis abis selesai semua budak, aku tengok jam dah pukul 5.30 petang.. baru nak balik, dah ada orang panggil aku.. rupe rupe nye budak junior aku yang baru masok nie..macam macam aku kene soal pasal programming nie.. dan aku bagi la tau tips tips nak dapat result gempak dan macam macam laaa... lepas tue tiba laa waktu aku nak balik ke rumah.. tapi da lewat gile sebab da pukul 7 malam..

untuk pengetahuan semua, untuk balik ke rumah aku, aku terpakse lalu jalan yang kiri kanan nya ada banyak pokok pokok.. dan kompem laaa aku kene hati hati dan banyak kan berselawat dan membaca surah surah pendek.. untuk mengelakkan aku terperanjat berok semase ditengah jalan raya.. sape yang tak paham nie, buat buat laa anda paham okey.. hehehehe.. tapi mase balik, ada something happen kat aku.. sangat sangat terok.. serius.. kalau tak caya, baca sambungan nye sebentar lagi..




Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks