Can I Fake My Feeling??


perasaan kite terhadap seseorang yang kite suke boleh tak dipalsu kan??? sebab serius laaa aku memang suka pada seseorang yang aku suke sejak lame lagi.. sebut name dia je da boleh buat aku senak hati.. apatah lagi bile aku tengok dia dengan orang lain kan.. lagi la senak.. tapi selame nie aku hanya mampu bertahan mampu bersabar.. tapi kalau ikutkan jiwa sebenar aku, aku tak mampu nak tahan lagi..

bukan aku tak pernah luah kan perasaan aku pada dia.. tapi aku da pernah luahkan berkali kali tapi last last aku give up.. why give up.. beause she will find another man and luv that man.. and once again, my heart will be more sick and sick.. and the end, i said to my heart, please don't search that girl anymore.. u will worst to ur heart.. please stop it..

tapi bile that girl coming see me, i was very happy.. i forget everything.. but she only come and see me only for 1 day.. and then she will lost from my sight for a few month.. paling lama pon, lebih 5 bulan.. seriously i mad in love with her.. but it seem i does't have any JODOH for her.. hahaha.. u are stupid LG.. STUPID FOR STUPID INVISIBLE LOVE.. hahahaha.. u are loser LG.. LOSER.. grow up man.. forget it about his stupid love.. forget it.. u can do it Putera Adib Hanis.. u can do it.. 

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks